Kall inn til møte og reserver møterom – iOS

1. Åpne kalenderen.

2. For å opprette nytt møte, trykker du på + oppe til høyre.

kalenderen med +-tegn øverst til høyre

3. Skriv inn tittel for møtet.

tittel-felt

4. Velg tidspunkt og om det eventuelt er et heldagsmøte.

5. Skal dette være ett møte som holdes gjentagende ved faste tidspunkter, angir du det her. Møtet vil da bli satt opp på alle de aktuelle datoene.

valg for repetisjon av møte

6. Ved å velge Inviterte, får du muligheten til å søke opp kontakter i UiO-adresseboken og invitere deltagere til møtet.

7. Deltagerne kan du søke opp både på brukernavn og navn. Adresseboken vil fortløpende slå opp og komme med forslag.

8. Du søker opp og reserverer møterom på samme måte som du inviterer deltakerne. Du må vite hva møterommet du ønsker å booke heter, da det ikke er noen liste her over alle møterom.

liste med møterom

NB. Merk at du på din iOS-enhet ikke har mulighet til å sjekke deltagerne eller møterommets kalender og kontrollere om de er ledige eller opptatt.

9. Velg når det skal sendes ut påminnelse om møtet.

10. Velg hvordan aktiviteten skal vises for andre som ser på din kalender.

11. Når du har fylt ut alle punktene, booker du møtet ved å velge Ferdig øverst i bildet.

12. Invitasjon sendes ut til deltagerne og eventuelle møterom blir reservert. Møtet skal nå dukke opp i din kalender.

møtet i kalenderen

Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 11. nov. 2021 15:34