Hva gjør jeg første gang jeg skal bruke Outlook?

Når du tar i bruk Outlook på en maskin for første gang, vil det lages en profil for Outlook på maskinen din. Det vil lages en slik profil på hver maskin hvor du bruker Outlook.

Start først opp Outlook.
Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, finner du Outlook ved å velge Start-knappen nede til venstre.
Outlook ligger i Office-mappen under valget Alle programmer.

Hvis du ikke får opp boksen under, har du sannsynligvis kommet til veiviseren.

I boksen som kommer opp skriver du inn UIO\brukernavn og passord.

Du får det samme spørsmålet to ganger.

Litt om Windows 10 og Outlook 2016

Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 8. nov. 2016 14:25