Førstegangsoppsett av webmail

UiOs nye webmail, Outlook Web App – OWA, er klar til bruk den dagen du får beskjed om at du er overført til ny e-post- og kalenderløsning. Her får du tilgang til både e-post og kalender. Du finner den på mail.uio.no.

Du trenger ikke gjøre innstillinger eller annet når du skal bruke nye webmail. Bare logg inn med UiO-brukernavn og -passord.

Hvis du ønsker det, kan du:

I en overgangsperiode er både ny og gammel webmailløsning tilgjengelig. Vær oppmerksom på at den gamle webmailløsningen ikke lenger har støtte for tråding av samtaler. Så sant du ikke er nødt til å bruke den gamle webmailløsningen, anbefaler vi at du går over til den nye - OWA. Der har du i tillegg til e-post også kalender.

Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 24. sep. 2021 09:45