Thunderbird 10 og stavekontroll

Det har blitt registrert en feil med Thunderbird 10.0.4 ESR og stavekontroll.

Problemet: Innstillinger viser at norsk er valgt som språk for stavekontroll men Thunderbird fortestter å kontrollere språket på engelsk.

Beskrivelse av problemet

1) Innstillinger viser at norsk er språket for stavekontroll

• I den øverste menylinje klikk på "Tools" og velg "Options".
  • Klikk på ikonet "Composition" og velg arkfanen som viser "Spelling".
  • Endre språk i denne menyen hjelper ikke.

Option settings for compostion

2) Thunderbird markerer norske ord som feilstavet

Spell check is not in Norwegian

Løsning

Opprett en ny e-post ved å klikke på "Write" eller ved å trykke samtidig tastene Ctrl og N.

ny e-post - new e-mail

• Høyreklikk på panelet hvor man skriver teksten til e-post
  • Velg "Languages", deretter "Norwegian Bokmål"
  • Lukk Thunderbird og start Thunderbird på nytt.

Publisert 26. okt. 2016 09:34 - Sist endret 8. nov. 2016 13:03