Tilpass verktøylinjene i Thunderbird

I Thunderbird finnes det to verktøylinjer. Du kan tilpasse begge verktøylinjene, slik at de bare viser den funksjonaliteten du ønsker.

Thunderbird inkluderer en verktøylinje som gir hurtiggang til knappene reply, forward, archive, junk og delete for den e-posten du akkurat leser. Denne verktøylinjen er tenkt som en hurtigtilgang til den mest brukte funksjonaliteten for en innkommende e-post, og mest sannsynlig er at du svarer på den, videresender den eller markerer den som spam:

Thunderbird: Tilpass verktøylinjene

Noen av oss som har blitt vant med den ene verktøylinjen i Thunderbird, vil kanskje deaktivere den nye verktøylinjen. Dette er mulig ved å høyreklikke på verktøylinjen og velge Customize... .

Trekk ikoner vekk fra verktøylinjen

Trekk ikonene (funksjonaliteten) som du ikke ønsker hurtigtilgang til, bort fra verktøylinjen. Avslutt med å trykke på Done. Merk også at du kan gjenopprette standard verktøylinje ved å trykke på Gjenopprett standard.

På samme måte som tar vekk ikoner fra verktøylinjen, kan man også legge til funksjonalitet:

Legg til ikon (funksjonalitet) i verktøylinjen

Publisert 26. okt. 2016 09:34 - Sist endret 8. nov. 2016 13:08