Kalle inn til møte og reservere møterom

Vær oppmerksom på at om du kansellerer et møte, kanselleres også eventuelle rombestillinger du har gjort fra kalenderen.

Hvordan invitere til et møte i Thunderbird med Lightning installert:

Vi går først til kalenderen.

Her velger vi 'Event'

Kalender

Velg 'Invite Attendees'

Invite Attendees

Skriv inn de som skal komme og velg en tid som passer:

Legg merke til at møterom når du skal reservere møterom, gjør du det ved å invitere møterommet på samme måte som du inviterer møtedeltakere. NB! Du må vite navnet på rommet du vil reservere. Når du begynner å skrive inn navnet, gjør kalenederen oppslag på samme måte som for personer.

For eksterne deltagere kan du skrive inn adressen å sende en invitasjon, men selvfølgelig ikke se når de har ledig tid (siden eksterne deltagere ikke er i vår Exchange)

Scheduling

Skifte mellom valg

For å skifte mellom valg på person/ressurs (påkrevd/valgfri deltagelse, rom/person) kan man klikke på ikonet som gjelder dette.

En oversikt over hva ikonene betyr ligger nederst med forklaringer

ikoner i scheduler

Fyll inn agenda og annen informasjon:

Deretter er det bare å velge 'Save and Close'

New Event

Bekreftelse fra rom

Du skal innen kort tid få tilbakemelding fra rommet om at det har godkjent innkallingen (hvis rommet var ledig)

Bekreftelse fra rom

Publisert 26. okt. 2016 09:34 - Sist endret 8. nov. 2016 13:09