Legg til eller fjern deltakere i et møte i kalenderen

Noen ganger kan det være behov for å invitere flere enn dem du opprinnelig inviterte da møtet ble opprettet. Slik gjør du det:

1. Høyreklikk på møtet. Velg Rediger fra menyen som vises.

rediger møte

2. Klikk på + i linjen for deltagere.

Invitere flere til et eksisterende møte

3. Søk opp de du vil invitere, og velg OK. Du kan også slette brukere/ eller rom fra To:-feltet for å fjerne inviterte.

Søk opp de du vil invitere og velg 'OK'

4. Når mottagerlisten er klar velger du Send.

Velg Send

5. Du blir spurt om du vil sende en oppdatering til alle deltakere, eller kun til de du legger til.

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 26. okt. 2021 14:57