Vise andres kalendere i webmail

Vis felleskalendere eller andre brukeres kalender.

1. Høyreklikk på Andre kalendere. Velg Åpne kalender fra menyen som vises, og velg hva slags kalender du vil vise.

åpne kalender

• Hvis du vil vise kalenderen til en kollega på UiO, velger du Fra Katalog, som inneholder den adresselisten for alle ansatte ved UiO.
  • Hvis du vil vise en privat kalender, for eksempel Google-kalenderen til et fotballag eller familiens fritidskalender, velger du Internett-kalender.

Velg kilde

For å søke i UiO-adresseboka er det bare å begynne å skrive i feltet Fra katalog.

Søk i katalog

Vise flere kalendre

Når du har flere kalendere åpne kan du angi navn og farge. Du kan også fjerne disse innstillingene igjen. Hvis du vil lukke en kalender, fjerner du avkrysningen i navigasjonspanelet. Hvis du fjerner alle avkrysninger, vises din egen kalender.

Visning av flere kalendere

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 26. okt. 2021 15:09