Request Tracker modul 1: Bruk av RT for saksbehandlere

Skal du begynne å bruke RT og ønsker å få maksimalt utbytte av RT som et saksbehandlingsverktøy? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om bruk av RT for saksbehandlere.

rt-logo

Påmeldingslenke finnes under.

Målgruppe: Saksbehandlere som skal bruke RT

Forhåndskunnskap: Ingen

Tid: 1 time

Kort om kurset: 

Kurset skal gi den enkelte deltaker grunnleggende innsikt i hvordan RT kan brukes til saksbehandling. I kurset blir det gått kort gjennom hva RT er, generell saksbehandling, hvordan man søker etter saker, personer og annet, hvordan man tilpasser RT til eget behov, hvordan man oppretter en sak direkte i RT, og litt tips og triks.

Innhold:

  • Introduksjon til RT
  • Generell saksbehandling
  • RT-søk
  • Konfigurering av RT
  • Opprette saker inne i RT
  • Tips og triks

Av sikkerhetshensyn ber vi alle om å logge inn i UiO-Zoom. Les mer om hvordan du finner ut om du er logget inn i UiO-Zoom, og hvordan du evt. logger ut fra gratisversjonen av Zoom og inn i UiO-Zoom: https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/kontroller.html

VIKTIG: E-postadressen du melder deg på med og som du logger deg inn med i Zoom med må være på format <UiO-brukernavn>@uio.no. Veiledning for installasjon av og innlogging i Zoom finnes her:
https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/installer.html

Påmeldingslenke:

Registrer deg her

Emneord: zoom, kurs
Publisert 7. sep. 2022 09:13 - Sist endret 3. nov. 2022 15:32