Teams for UB: Gjennomgang av Teams-funksjonalitet

Trenger du hjelp til å komme i gang med Teams, eller bare oppfriske litt kunnskaper? UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om grunnleggende Teams-funksjonalitet. Dette kurset er skreddesydd for de ansatte på Universietsbiblioteket, men alle kan melde seg på.

Påmeldingslenke finnes under.

Målgruppe: Alle

Forhåndskunnskap: Ingen

Tid: 1 time

Kort om kurset: 

Kurset skal gi den enkelte deltaker grunnleggende Teams-kunnskaper og trygghet i bruk av programmet. I kurset blir det gått kort igjennom hva Teams er, hvordan man logger seg inn, navigerer seg rundt og ellers bruker programmet. Du lærer også om Tasks by Planner and Todo, og litt om å sette opp videomøter.

Innhold:

  • Korrekt innlogging i Teams
  • Chat-funksjonalitet og hvordan bruke Activity
  • Kort om innstillinger
  • Struktur på et team, og hvordan navigere seg rundt det
  • Tasks by Planner and To do
  • Hvordan invitere til og holde et Teams videomøte

Av sikkerhetshensyn ber vi alle om å logge inn i UiO-Zoom. Les mer om hvordan du finner ut om du er logget inn i UiO-Zoom, og hvordan du evt. logger ut fra gratisversjonen av Zoom og inn i UiO-Zoom: https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/kontroller.html

VIKTIG: E-postadressen du melder deg på med og som du logger deg inn med i Zoom med må være på format <UiO-brukernavn>@uio.no. Veiledning for installasjon av og innlogging i Zoom finnes her:
https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/installer.html

Påmeldingslenke:

Registrer deg her

Emneord: teams, kurs
Publisert 7. jan. 2022 15:34 - Sist endret 11. jan. 2022 11:06