Teams modul 1: Gjennomgang av Teams-funksjonalitet

Trenger du hjelp til å komme i gang med Teams, eller bare oppfriske litt kunnskaper? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om grunnleggende Teams-funksjonalitet.

Påmeldingslenke finnes under.

Målgruppe: Alle

Forhåndskunnskap: Ingen

Tid: 1 time

Kort om kurset: 

Kurset skal gi den enkelte deltaker grunnleggende Teams-kunnskaper og trygghet i bruk av programmet. I kurset blir det gått kort igjennom hva Teams er, hvordan man logger seg inn, navigerer seg rundt og ellers bruker programmet. Du lærer også å sette opp videomøter, og litt om tenants og hvordan det knytter seg til invitasjoner.

Innhold:

  • Korrekt innlogging i Teams
  • Chat-funksjonalitet og hvordan bruke Activity
  • Kort om innstillinger
  • Struktur på et team, og hvordan navigere seg rundt det
  • Hvordan invitere til og holde et Teams videomøte
  • Litt om hva tenants er

Av sikkerhetshensyn ber vi alle om å logge inn i UiO-Zoom. Les mer om hvordan du finner ut om du er logget inn i UiO-Zoom, og hvordan du evt. logger ut fra gratisversjonen av Zoom og inn i UiO-Zoom: https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/kontroller.html

VIKTIG: E-postadressen du melder deg på med og som du logger deg inn med i Zoom med må være på format <UiO-brukernavn>@uio.no. Veiledning for installasjon av og innlogging i Zoom finnes her:
https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/installer.html

Påmeldingslenke:

Registrer deg her

Emneord: teams, kurs
Publisert 10. jan. 2022 13:45 - Sist endret 10. jan. 2022 13:45