Zoom modul 2: Bruk av Zoom i undervisning

Skal du undervise over Zoom og ønsker du å få maksimalt utbytte av Zoom som et digitalt undervisningsverktøy? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om bruk av Zoom i undervisning.

Påmeldingslenke finnes under.

Målgruppe: Undervisere

Forhåndskunnskap: Grunnleggende Zoom-kompetanse tilsvarende Zoom modul 1: Gjennomgang av Zoom-funksjonalitet

Tid: 1 time

Kort om kurset: 

Kurset skal gi den enkelte deltaker grunnleggende innsikt i hvordan Zoom kan brukes i undervisningen. I kurset blir det gått kort igjennom skjermdeling, opptak, og hvordan man laster opp opptakene til emnesidene og Canvas. Det blir også gjennomgått hvordan man holder en trygg digital forelesning, hvordan man deler opp studentene i flere grupperom, og tilrettelegger for interaktivitet.

Innhold:

  • Skjermdeling og opptak i Zoom
  • Opplasting av Zoom-opptak til emnesidene og Canvas
  • Bruk av Breakout Rooms
  • Interaktivitet i Zoom-undervisningen
  • Møtesikkerhet

Av sikkerhetshensyn ber vi alle om å logge inn i UiO-Zoom. Les mer om hvordan du finner ut om du er logget inn i UiO-Zoom, og hvordan du evt. logger ut fra gratisversjonen av Zoom og inn i UiO-Zoom: https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/kontroller.html

VIKTIG: E-postadressen du melder deg på med og som du logger deg inn med i Zoom med må være på format <UiO-brukernavn>@uio.no. Veiledning for installasjon av og innlogging i Zoom finnes her:
https://www.uio.no/tjenester/it/telefoni-sanntid/videokonf/zoom/hjelp/kom-i-gang/installer.html

Påmeldingslenke:

Registrer deg her

Emneord: zoom, kurs
Publisert 10. jan. 2022 13:53 - Sist endret 10. jan. 2022 13:53