Kom i gang på Windows

I Windows anbefaler vi at du bruker nettverksmontert diskstasjon. Denne blir automatisk koblet opp hver gang du logger på din maskin. Gjør slik:

1. Åpne File Explorer (Filutforsker) på din maskin, og trykk på Map Network Drive (Monter nettverksstasjon).

2. I dialogen som kommer opp skriver du inn stien til området: \\astra\astra-01.  (For Astra-områder som tidligere har vært på Abel: \\astra\astra-02) og avslutter med brukernavnet ditt, slik illustrert på bildet under, da med brukernavnet ditt istedenfor "amedov". Husk å krysse av for at det skal kobles til ved pålogging (Reconnect at login) og trykk på Finish. Du skal nå ha fått opp stasjonen i filutforsker, merket med ditt brukernavn.

Publisert 8. aug. 2019 14:46 - Sist endret 17. feb. 2020 12:27