Flytt data mellom Google og G Suite

Flytt data fra Google-konto til G Suite

1. Opprett en egen mappe på din private Google-konto og flytt dokumentene du ønsker å flytte til denne mappen.
  2. Last ned mappen på din lokale maskin.
  3. Følg denne veiledningen for å lære hvordan du laster opp data til Google Drive.

Flytt data fra UiOs G Suite til annen Google-konto

Hvis du ønsker å overføre noen av dataene dine til en annen Google-konto, kan du følge veiledningen til Google for å overføre dine data.

Endre eierskap på dine filer

Når du endrer rolle eller forlater UiO, kan det være at andre har behov for noen av dine filer. Følg Googles veiledning for å endre eierskap på dine filer.

Store mengder data

Dersom du har store mengder data du ønsker å flytte, anbefaler vi å først vurdere om det er nødvendig eller ikke. UiOs admin av G Suite tilbyr ikke support på flytting av store mengder data gjennom API-verktøyet til Google.

Publisert 6. des. 2018 11:32 - Sist endret 13. okt. 2021 15:33