G Suite fra Linux

Dersom du ønsker å benytte G Suite ved UiO fra Linux, send en e-post til IT-support på UiO, så åpner vi innstillingene som behøves for filsynkroniseringen for deg . Merk at din G Suite konto må være opprettet først.

Følgende synkroniseringsverktøy er testet og fungerer mot Linux:

• «Insync» (betalbar lisens)
  • «overGrive» (betalbar lisens)

Følgende synkroniseringsverktøy er testet og fungerer mot Linux med visse begrensninger:

• GNOME sin innebygde synkronisering (gratis)
  • Rclone (gratis)

Husk det er deg som bruker som er ansvarlig for både valg og bruk av synkroniseringsløsning samt at det er opp til din enhet på UiO eller bruker å bekoste utgiftene til lisens.

Publisert 10. jan. 2019 07:24 - Sist endret 12. okt. 2021 12:43