Hvor finner jeg området mitt på lagringhotellet?

Hvis du allerede har opprettet et område på Lagringshotellet, men er usikker på adressen kan du benytte filutforskeren (File Explorer/This PC) i Windows 10 på en maskin tilknyttet nettverket til UiO for å finne frem. Start programmet og lim inn adressen nedenfor i adressefeltet øverst i vinduet:

\\lagringshotell.uio.no

Dette gir deg en oversikt over alle mapper (områder) på Lagringshotellet, men du vil bare kunne åpne mapper hvor du har blitt tildelt tilgang.

skjermbildet over lagringshotell mappen

Når du har funnet den aktuelle mappen vil adressen være \\lagringshotell.uio.no\ etterfulgt av mappenavnet. Du kan enkelt opprette en snarvei til området ditt ved å dra mappen over til skrivebordet ditt.

Publisert 21. juni 2021 15:10 - Sist endret 6. aug. 2021 11:31