Kalender i Teams

Brukere med Exchange 2019 har kalender i Teams.

Teams kan lese kalenderdata fra UiOs e-post og kalenderløsning.

Merk at UiO ikke har flyttet kalenderdata i skyen.

Din kalender i Teams

1. Ved å klikke på Calendar-knappen til venstre får du tilgang til din UiO-kalender.

Skjermbilde av kalender i Teams
  2. I kalenderen kan du delta i videomøter arrangert i Teams ved å klikke på Join-knappen for kalenderoppføringen.
  3. Du kan opprette møter ved å klikke på New Meeting-knappen eller klikke på det ønskede tidspunktet direkte i kalenderen.

Hvordan kalle inn til møte fra Teams

Når du klikker på New Meeting-knappen, så kommer et nytt vindu opp.

1. Skriv inn en passende tittel på møtet eller møteserien.
  2. Skriv inn navnet på gruppe inneholdende de personene du ønsker å ha et møte med og/eller navnene på enkelt personer du ønsker å arrangere et møte med. Hvis du vil invitere personer som ikke er fra UiO, kan du invitere dem til møtet med å skrive inn deres e-postadresse.
  3. Skriv inn tidspunktet møtet starter og slutter, evt. om det skal være et All day arrangement og om møtet skal være repeterende (Every weekday, Weekly, Monthly, Yearly eller Custom).
  4. Dersom videomøte er knyttet til en bestemt Teams-kanal, velg da hvilken kanal møtet skal være knyttet til.
  5. Et møte kan også ha være helt eller delvis knyttet til et fysisk møterom. Fra kalenderen i Teams har du tilgang til alle møterommene på UiO som er registrert i Exchange.
  6. Skriv informasjon om møtet, evt. dens agenda.
  7. Avslutt med å klikke på Send ut kalenderinvitasjon.

Skjermbilde av vinduet for å opprette møte i kalenderen til Teams

Publisert 28. juni 2021 20:49 - Sist endret 10. sep. 2021 10:52