Laste ned video fra Techsmith Relay

For å ta vare på opptak fra Techsmith Relay kan det være fornuftig å laste dem ned fra Uninetts server og laste dem opp i Vortex. Dette gjør også at du kan ha adgangskontroll til videoen (selv om filen på Relay-serveren fortsatt vil være åpen så er den ikke lett å finne om du ikke sprer lenken).

Unit sliter med løsningen min-relay. Om løsningen under fungerer kan du selvfølgelig bruke den. Hvis ikke kan du logge inn på relay.uninett.no (brukernavn@uio.no og Techsmith-passord) og finne videoen der. Klikk på (View...) for den aktuelle videoen i 1080p-oppløsning, start avspilling og høyreklikk deretter på videoen. Da får du mulighet til å laste ned videoen.

For å laste ned videoen fra Techsmith Relay går du først til Min Relay og logger deg inn. Brukernavn/passord er det vanlige uio-brukernavnet og uio-passordet, ikke det som brukes til å logge inn på Techsmith Relay.

Klikk på navnet til videoen du vil laste ned. Du får da opp denne dialogboksen:

Høyreklikk på Fullversjon (i rødt) og velg å laste ned innholdet (Lagre lenke som, Lagre mål som, Save target as, ... eller noe tilsvarende).

Du får da en mp4-fil som du kan laste opp i Vortex.

Publisert 6. aug. 2014 11:44 - Sist endret 14. sep. 2018 13:44