Versjon 2.3.0 av Forelesningsopptak-2

Ny versjon ble lagt ut i Software Center 30. april og på VDI 1. mai.

Endringer i versjon 2.3.0

Mulighet for å ikke knytte forelesningsopptaket til en undervisningsaktivitet

Når man laster opp et forelesningsopptak er det ønskelig å knytte den til en undervisningsaktivitet slik at den blir tilgjengelig for studentene i timeplanen på semestersiden og i Mine studier.

I noen tilfeller kan det likevel være grunner til å ikke knytte opptaket til timeplanen, for eksempel kan opptaket være knyttet til en oppgave som legges ut i Canvas og ikke er i timeplanen.

I versjon 2.3.0 har det blitt valgfritt å knytte opptaket til en konkret undervisningsaktivitet. Hvis man ikke velger en undervisningsaktivitet, lastes opptaket opp til forelesningsvideoer-mappen på semestersiden, men lenkes ikke opp fra timeplanen eller andre steder på nettsiden.

Vi anbefaler fortsatt å knytte forelesningsopptaket til en undervisningsaktivitet der det er naturlig slik at det blir lett tilgjengelig for studentene fra Mine studier og i timeplanen på semestersiden til emnet.

Skjermbilde av velg emne og forelesning i Forelesningsopptak-2.
I versjon 2.3.0 har det blitt valgfritt å knytte opptaket til en undervisningsaktivitet.

Andre endringer

• Fikset en feil der hjelpelenker lenket til feil språk.
  • Fikset manglende engelsk oversettelse på toolbar hover i Velg forelesning-fanen.
  • Lagt til popup fra applikasjonen hvis man avslutter applikasjonen fra statuslinjen.
Publisert 30. apr. 2020 14:09 - Sist endret 30. apr. 2020 14:09