Gammel eller ny versjon?

Hvis du kjører den gamle versjonen av Forelesningsopptak, må du gå over til Forelesningsopptak-2. Se hvordan du kan se hvilken versjon du kjører og hvordan du kan installere Forelesningsopptak-2.

Kjører du gammel versjon av Forelesningsopptak?

Er du i et auditorium eller et annet rom der Forelesningsopptak er installert, eller du installerte Forelesningsopptak før mars 2020, kan det være at du bruker den første versjonen av Forelesningsopptak.

Den gamle versjonen av Forelesningsopptak blir ikke lenger vedlikeholdt, så hvis du har den installert, må du avinstallere den og installere Forelesningsopptak-2 i stedet. Se veiledning for hvordan du installerer Forelesningsopptak-2.

Er du usikker på hvilken versjon du kjører av Forelesningsopptak?

Slik ser du forskjell:

I versjon 1 har overskrift i applikasjonen blå bakgrunn. Ikonet på skrivebordet har rød pil:

Skjermbilde av headeren til første versjon av Forelesningsopptak.

Skjermbilde av ikon for versjon 1 av Forelesningsopptak

I versjon 2 har overskrift i applikasjonen hvit bakgrunn. Ikonet på skrivebordet har blå pil:

Skjermbilde av headeren til Forelesningsopptak-2.

Skjermbilde av ikon for versjon 2 av Forelesningsopptak

Publisert 6. apr. 2020 11:55 - Sist endret 6. apr. 2020 11:55