Hvordan gjennomføre et testopptak

Dette dokumentet beskriver hvordan man kan gjennomføre et testopptak med Forelesningsopptak-2.

Hvordan gjennomføre et testopptak

1. Start programmet som vanlig og velg riktig emne og forelesning
  2. Start opptak som vanlig, test det du ønsker å teste før du avslutter opptaket.
  3. Når du kommer til Last opp-siden, hak av for at videoen skal lastes opp upublisert. Videoen blir da lastet opp til Vortex, men blir ikke publisert og ikke lagt ut i timeplanen. Trykk på Last opp-knappen så forelesningsvideoen blir lastet opp til Vortex.
    Skjermbilde av fanen "Last opp", haket av for upublisert
    Hak av for upublisert for at opptaket ikke skal bli synlig for studentene i timeplanen.
  4. Om kort tid mottar du en e-post til din UiO-bruker om at opptaket har blitt lastet opp. Klikk på lenken i e-posten for å gå til og se gjennom testopptaket.
  5. Når du er ferdig med å se gjennom testopptaket kan du slette det i Vortex.
  6. Hvis du ikke allerede er i administrasjonsmodus må du klikke på navnet ditt øverst til høyre og velge Administrer dette dokumentet.
    Bilde av gå til administrasjonsmodus.
    Klikke p "Administrer dette dokumentet".
  7. Gå til forelesningsvideoer-mappen som opptaket ligger i.
    Bilde av sti til forelesningsvideoer-mappen.
    Klikk på forelesningsvideoer-mappen i navigasjonsmenyen øverst.
  8. Hak av for riktig forelesningsopptak og trykk slett.
    Bilde av sletting av opptak i Vortex.
    Hak av for riktig forelesningsopptak og trykk på slett.
  9. Bekreft sletting ved å trykke Ok.
    Bilde av bekreftelse av sletting av opptak i Vortex.
    Trykk på Ok-knappen for å bekrefte sletting av opptaket.
  10. Testopptaket ditt er nå slettet.
Publisert 21. mars 2020 16:24 - Sist endret 11. aug. 2021 10:01