Mer om Forelesningsopptak

Om tjenesten

Tjenesten forelesningsopptak er utviklet for å kunne ta opp skjermbilde og lyd forelesninger og få dem publisert automatisk i timeplanen på semestersiden til emnet. Opptakene overføres til mappen ´forelesningsvideoer´som ligger på semestersiden til emnet, og herfra lenkes det automatisk opp som en ressurs i timeplanen på semestersidene og i Mine studier.

Tilgang til tjenesten

For å bruke tjenesten må man logge inn med en UiO-bruker som er medlem av gruppen uio-tils eller uio-tilk. Dette vil si at man må være registert som ansatt eller eksternt tilknyttet i SAP.

Opptak av forelesning/gruppeaktivitet

For at man skal kunne ta opptak, må forelesningen/gruppeaktiviteten man skal ta opptak av være registrert som en undervisningsaktivitet i TP. Det er de samme aktivitetene som listes opp i timeplanen på semestersiden som dukker opp som valg i applikasjonen.

Tilgang til forelesningsvideo-mappen i Vortex

Når opptaket er fullført, overføres det til mappen ´forelesningsvideoer´ på semestersiden til emnet i Vortex. For at brukeren skal ha tilgang til å laste opp opptaket, må brukeren ha skriverettighet på mappen i Vortex. Mer om rettigheter på mapper og filer i Vortex.

Publisert 10. aug. 2017 09:22 - Sist endret 17. nov. 2020 15:50