Kom igang med Mobilt arbeidsrom

Finn din enhet under for veiledning om installasjon og oppsett:

Windows Phone

Windows Phone 10 er foreløpig bare under lukket pilot. Kontakt applikasjonsforvalter om du ønsker å være med.

Android

Kan jeg knytte til flere enheter til Mobilt arbeidsrom på min bruker?

Du kan ha opptil tre enheter knyttet til din UiO-bruker i tjenesten uavhengig hvem som er eier. Det betyr at du kan for eksempel ha en UiO-eid mobiltelefon, en privateid iPad og en UiO-eid Mac liggende registrert på din bruker.