Office 365 og Linux

Office-programmene og OneDrive-appen kan ikke installeres rett på Linux-maskiner, men det er fullt mulig å bruke både Office-programmene og OneDrive gjennom nettleseren.

Du kan bruke Firefox eller Chrome, og prøv gjerne med andre nettlesere. Se også Microsofts side for offisielt støttede nettlesere.

Slik gjør du det:

1. Avlegg samtykke for bruk av Office 365 på UiO. Det kan ta opp mot en time før du er registrert og dermed kan logge deg inn.
  2. Når du får e-post om at samtykket ditt er registrert, kan du logge inn på Office 365 fra uio.no/office.
  3. Når du er innlogget kan du bruke Office-programmene og OneDrive direkte fra nettleseren. Du kan dele og samskrive med andre Office 365-brukere. Klikk på knappene for å bruke programmene. Dokumentene blir lagret på OneDrive, så klikk på OneDrive-knappen når du vil åpne dokumenter som ikke vises i Recent documents-listen på førstesiden.

Publisert 20. jan. 2017 12:53 - Sist endret 13. juli 2017 10:09