Installere på kontor-PC eller UiO-eid bærbar PC

Når du skal installere programvare på kontor-PCen din på UiO eller en UiO-eid bærbar maskin, trenger du ikke å tilkalle lokal IT eller være administrator på egen maskin. Nå kan du bruke Software Center

Slik installerer du programmer fra Software Center

1. Start Software Center. Du finner programmet enklest ved å gå på Windows-menyen og skrive "software Center"

2. I Software Center finner du programmer som blir sentralt vedlikeholdt av UiO.

3. Du kan bruke søkefeltet øverst til høyre for å lete etter et spesielt program (her 7-zip)

4. Klikk på programmet og så på Install

5. Programmet er nå tilgjengelig på maskinen

Publisert 24. jan. 2018 15:21 - Sist endret 21. aug. 2018 09:18