Konferansenett på UiO

Trådløsnettet conferences er et nett som kan benyttes til konferanser og seminarer. Ingen konfigurasjon utover å skrive inn passordet er nødvendig. Det kommer kun opp en dialogboks med spørsmål om passord. Dette passordet har de ansvarlige for konferansen/seminaret. Nettverket bruker sikkerhetsprotokollen WPA2-PSK med CCMP-kryptering.

Vil du bestille tilgang til konferansenettet? Send mail til usit-nett@hjelp.uio.no en uke før arrangementet eller ta kontakt med konferanseleder. Legg ved datoer og antall deltagere.

Passordet skal kun deles ut til konferansedeltagere.

Passordet skal ikke trykkes i programmer eller skrives på tavler ol.

Slik logger du på conferences-nettet fra en maskin (Windows er brukt i eksempelet, men metoden er lik for andre operativsystemer):

1. Klikk på trådløssymbolet nede i høyre hjørne

2. Velg så trådløsnettet conferences.

3. Skriv passordet som du har fått av konferanseansvarlig.

4. Du skal nå bli tilkoblet conferences-nettet og ha internettilgang.

Publisert 12. mai 2010 14:30 - Sist endret 30. aug. 2018 13:45