Kjør semesterstart!

Sommerferien er over og tilbakelagt for de fleste, og strømmen av studenter til Blindern tar seg stadig opp. Universitetet i Oslo har i år hatt rekordmange søkere, og hele 9781 søkere får tilbud om plass ved UiO. Det er med andre ord duket for en spennende og hektisk semesterstart!

Vi skal i samarbeid med Norgesuniversitetet, UiT og UNINETT/eCampus arrangere konferansen "Ja takk, begge deler!" i Tromsø i november. Dette er en nasjonal konferanse om podcast av forelesninger og digital vurdering, og retter seg mot de som jobber med eller har interesse for opptak og publisering av forelesninger, og/eller planlegging og gjennomføring av digital eksamen og nye vurderingsformer.

I semesteret som kommer vil DML-gruppen jobbe med blant annet lanseringen av en ny versjon av Fronter, som blant annet byr på en helt ny grafisk innpakning. Vi håper den nye versjonen vil gjøre det enklere å bruke Fronter og føre til en bedre brukeropplevelse både for studenter og ansatte ved universitetet.

Skjermbilde av multimediearkivet

DML-gruppen vil også fortsette arbeidet med å få på plass et multimediearkiv ved UiO, som vil gjøre det mulig å laste opp video i ulike formater som deretter vil bli gjort om til et videoformat som flest mulig kan bruke. Vi jobber med ulike løsninger knyttet til dette, og håper vi skal klare å få til mye spennende med video fremover.

Det er med andre ord duket for et spennende semester med en del større aktiviteter - i tillegg til mange små. Mer informasjon og oppdateringer underveis kommer som rykende ferske nyheter her i Speiderbloggen!

 

Helt til slutt kan vi nevne at mens de fleste har hatt sommerferie, har Oslo Kommune og Utdanningsetaten arrangert sommerskole. Her får de blant annet bygge roboter i kursene "LEGO-programmering for ferskinger" og "Lage og programmere roboter" - slikt skaper engasjement og interesse for videre utdanning! 

Emneord: semesterstart, sommerskole, DUOmedia, Fronter, MediaMosa, konferanse, DMLs liv og levnet Av Anonym
Publisert 7. aug. 2012 12:31 - Sist endret 17. des. 2015 13:20
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere