Lær bort nettsøk med Search Stories

Mengden av informasjon på nettet vokser eksponensielt og både studenter og lærerne deres finner stadig mer av kildene sine på nett. En bevegelse for å dele læringsressurser online brer om seg og bidrar med kvalitetssikret undervisningsmateriale på alle slags fagfelt og på mange språk. Men hvordan finner du den iformasjonen du treger?

Nettsøk er viktig for studentene våre, men står ikke på pensum i de fleste fag. Det er spesielt viktig å lære å formulere gode søketermer. Heldig vis er det fort gjort å gi en innføring i dette og Google har en serie med korte videoer som gjennom små historier illustrerer hvordan du bygger et søk basert på stadig mer detaljerte søketermer.

Informasjon som kobles til et narrativ er lettere å lære og bruke. Ta en titt på denne videoen eller gå direkte til Google Search Stories.

Emneord: google, search stories, søk, websøk, nettsøk, Verktøy Av Anonym
Publisert 13. okt. 2010 12:35 - Sist endret 13. aug. 2015 08:10
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere