Lynkursdagene høsten 2011

Lynkursdagene er et av semesterts mange vakre høydepunkter for DML-gruppen - og for universitetets ansatte! Som vanlig har det vært et mangfoldig program og noe for en hver smak og person. Vi nevner i fleng:

  • Facebook på UiO
  • Office-pakken
  • IT-ordboka på 45 minutter
  • Photoshop

Og dette er bare et lite utvalg av dette kurs-potpurriet. Det har vært noen hesblesende uker med organisering og planlegging, og DMLs fineste har stått på hodet for å gjøre arrangementet om mulig enda bedre enn det forrige.

Jesper Havrevold er en DMLs mange fotsoldater og Speiderbloggen rakk en liten kommentar fra denne flittige mauren mellom kursslagene:

Nok en gang går uio-ansatte av huse for å lære det beste av IT. Alt fra grunnleggende begrepsforklaring til office-triks på særdeles avansert nivå er blitt undervist i. Det er et privilegium og en taknemmelig oppgave å arrangere en så godt mottatt begivenhet. Med de tilhørende konkurransene ble det i år (bokstavelig talt) en ekstra twist med premier som iPads og sjokolade (twist) skaffet til veie av vår lynkurssamarbeidparnter Bouvet. Hvorfor kunne ikke alle dager være en lynkursdag?

Dessverre kan ikke hver dag være en lynkursdag, men om du ikke hadde muligheten til å delta dette semesteret er det nye muligheter allerede til våren. Men klarer du ikke å vente så lenge er det bare å ta kontakt med DML-gruppen direkte, så kan det hende at vi kan ta et lynkurs på ditt kontor.

Takk for oppmøte! Vi sees neste gang også!

Emneord: Lynkursdagene 2011, Kurs/konferanser Av Svein H. Kleivane
Publisert 11. nov. 2011 08:16 - Sist endret 28. feb. 2019 10:09
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere