Lynkursdagene, vår 2011

Som seg hør og bør har USIT denne uken arrangert Lynkursdagene for UiO's ansatte. Det populære arrangementet hadde i år totalt 710 deltagere som deltok på 36 ulike kurs over to dager. Kort fortalt er et lynkurs en 45 min lang sesjon som skal gi deg nok kunnskap og motivasjon til å lære mer. Behovet blant de ansatte for innføringer og mer avanserte kurs innen IT er stort, noe som gjenspeiler seg i oppmøtet under disse dagene. Tilbakemeldingene sålangt har nok en gang vært gode, noe som gjør arbeidet rundt denne begivenheten ekstra takknemmelig.

DML bidro totalt med 10 kurs innen en rekke temaer. Blant annet det flunkende nye multimedia-sporet som tok for seg tips og triks rundt videoredigering, embedding, opptak av forelesninger osv. Etter oppmøtet å dømme er dette noe som frister til gjentagelse. Øvrige kurs tok for seg samskriving, Fronter og filbehandling.

DML-gruppen vil gjerne takke Bouvet for Office-kursene sine og påskeegg-konkurransen, alle bidragsytere og selvfølgeig kursdeltagerne!

God påske!

Emneord: Lynkursdagene 2011, Bouvet., USIT, DML-gruppen, Kurs/konferanser Av Anonym
Publisert 15. apr. 2011 14:50 - Sist endret 26. jan. 2018 08:22
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere