Om

Bilde med CC-lisens fra gerlos.

Dette er en speiderblogg. Det betyr at vi som skriver her ser på oss selv som teknologispeidere, som skuer mot horisonten på jakt etter røyksignaler som forteller om den nyeste teknologien og de mest interessante anvendelsene av den. Så bringer vi det videre til deg i en kortfattet form og i begripelig språk. Det gjør at du kan holde deg oppdatert på trender i pedagogisk bruk av IT på en kjapp og enkel måte.

Bloggen inneholder innlegg fra Gruppe for digitale medier i læring (DML-gruppa) ved Universitetet i Oslo. Vi er en del av universitetets IT-senter, men blant de 9 som arbeider i gruppa har bakgrunn fra bl.a. pedagogikk, medievitenskap, læringspsykologi, informasjon og webkommunikasjon.

Denne bakgrunnen har vi med oss når vi leser om og tester ut nye teknologiske løsninger som kan brukes i undervisningen. Vi bruker også tid på å finne ut av hva andre undervisere bruker og syns er nyttig. Det vi finner ut gjør vi tilgjengelig for universitetets ansatte i form av kurs, rådgiving, DML-dagen og i denne bloggen.

Har du sett noe spennende du mener kan være av interesse for flere, så send oss gjerne et tips på sp-blogg@usit.uio.no