With a little help from my friends

Hender det du sitter fast når du skal planlegge undervisning? Kanskje du har en aktivitet du ønsker å sette studentene i gang med, men vet ikke helt hvordan eller kanskje du har tatt i bruk ny teknologi og lurer på hvordan den best kan brukes i undervisningen. Her er løsningen.

Du kan selvfølgelig gjerne kontakte oss i DML-gruppen, men det kan også hende det hadde vært inspirerende å diskutere med fagfeller. Da kan du gå til Cloudworks. Dette er et nettsted laget av og for undervisere i høyere utdanning, spesielt for å dele erfaringer,  spørre om råd og diskutere utfordringer og løsninger.

Cloudworks er utviklet av Open University i Storbritannia, men er åpent for alle. Du kan fritt klikke rundt, men vil du bidra, må du registrere deg. Det er gratis og raskt og enkelt.

Informasjonen er organisert i skyer -- clouds. En sky starter med en problemstilling eller annen informasjon, som hvem som helst kan legge ut. Så kan andre bidra til skyen med svar, løsninger, ideer eller nye spørsmål.

Skyer som er tematisk beslektet, kan legges sammen til cloudscapes.Her er et eksempel på skyer som handler om wiki i undervisningen

Cloudworks er også et sosialt nettverk, der du kan knytte forbindelser til kolleger fra fjern og nær.

Emneord: nettverk, praksisfellesskap, samarbeid, Praksiserfaringer Av Anonym
Publisert 16. aug. 2010 14:46 - Sist endret 13. aug. 2015 08:11
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere