Innlogging

Problemer med å logge inn? Du må være tilknyttet et norsk universitet eller en høyskole, eller benytte deg av WebID.

Dersom du er ansatt ved UiO eller et annet universitet eller høyskole i Norge logger du deg inn via som UiO-bruker eller via Feide med ditt vanlige brukernavn. Hvis du ikke er tilknyttet et universitet eller høyskole i Norge må du opprette en WebID-konto for å få tilgang til wikien.

Problemer med innlogging

Dersom du får opp skjermbildet under som sier at du mangler rettighter til å skrive i wikien, må du ta kontakt med eieren av wikien slik at han eller hun kan gi deg brukerrettigheter.

Dersom du er UiO-bruker og ikke får logget inn via Feide, kan det skyldes at brukeren din ved UiO ikke er riktig bygget. I så fall må du ta kontakt med din lokale IT-ansvarlig. Dersom du ikke er tilknyttet UiO og har problemer med å logge inn via Feide, kontakt wiki-support@uio.no.

Publisert 5. jan. 2012 13:20 - Sist endret 4. aug. 2016 09:52