Utskrift fra Linux på skriver med kortleser

Slik setter du opp din datamaskin med Linux og skriver ut på en skriver med kortleser.

Førstegangsoppsett

Før du kan begynne å bruke en skriver med kortleser, må du velge skriverkø og registrere ansatt- eller studentkortet ditt.

Utskrift etter at førstegangsoppsettet er klart

Når maskinen din har riktige innstillinger kan du skrive ut og hente utskriften på skriveren ved å trekke kortet på kortleseren.

Skrive ut fra trådløsnettet?

For Linux er oppsett og framgangsmåte lik uavhengig av om du skriver ut fra stasjonær maskin eller bærbar maskin.

Publisert 3. juli 2015 14:31 - Sist endret 9. feb. 2021 11:23