Utskrift fra mobiltelefoner, nettbrett, og datamaskiner - både på Eduroam og på andre nettverk.

• Løsningen kan brukes på datamaskiner (Microsoft Windows, MacOS og Linux) og telefoner/nettbrett med Android og iOS.
  • Utskrifter sendt via mobilprint kan kun hentes på skrivere med kortleser.

Utskrift fra:

Merk: Er det første gang du skriver ut på skriver med kortleser, kan det hende at du må registrere kortet ditt. Alle ansatt- og studentkort vil normalt værer registrert automatisk. Dersom man jobber ved en tilknyttet avdeling som ikke benytter UiO-kort, så kan kortet registreres manuelt.

Husk: Du må hente utskrifter du har sendt til utskrift innen 48 timer. Utskrifter som ikke blir hentet innen 48 timer, blir slettet.

Publisert 14. okt. 2019 14:28 - Sist endret 15. okt. 2019 08:55