Utskrift fra Android-telefon/nettbrett via EveryonePrint-app

Utskriftene må hentes fra skriver med kortleser.

Slik skriver du ut fra Android:

1. Gå til Google Play Store, og last ned appen EveryonePrint:.

2. Start applikasjonen, og skriv inn mobilprint.uio.no:9444 under Settings, Using gateway

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje.

Trykk Test connection, og deretter Save. Save-knappen dukker ikke opp før man har gjort en vellykket Test connection.

3. Under Account, skriv inn UiO-brukernavn og passord

4. Du skal nå kunne skrive ut fra de fleste Android-appene (som støtter utskrift) ved å velge EveryonePrint i utskriftmenyen.

5. Ta med deg kortet ditt og hent utskriften på nærmeste skriver med kortleser. Les mer om henting av utskrift i punkt 4 og utover i den generelle veiledningen. De første trinnene handler om skriverkø, og gjelder ikke utskrift fra Android og iOS.

Utskrifter som ikke blir hentet innen 48 timer, blir slettet.

Publisert 5. sep. 2019 11:47 - Sist endret 9. feb. 2021 13:42