Utskrift fra datamaskiner med Windows, MacOS og Linux med Driver Print

Du kan skrive ut fra både stasjonære og bærbare datamaskiner, både på UiO-nett og andre nett. Utskriftene må hentes fra skrivere med kortleser.

Slik skriver du ut fra mobilprint.uio.no med Driver Print:

1. Gå til mobilprint.uio.no i nettleseren, tast inn brukernavn og passord, og klikk på Logg inn.

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje, skjermbilde, nummer.

2. Klikk på fanen Driver Print.

Bildet kan inneholde: tekst, produkt, font, nettside, linje.

3. Velg operativsystem nederst; Windows, MacOS, eller Linux, og følg veiledningen.

4. Etter at du har fulgt alle punktene i veiledningen er skriveren installert, og du kan skrive ut på skrivere med kortleser.

Utskrifter som ikke blir hentet innen 48 timer, blir slettet.

Publisert 14. okt. 2019 14:29 - Sist endret 12. jan. 2022 09:30