Utskrift fra telefon eller nettbrett med Android eller bærbar datamaskin

• OBS: Løsningen for mobil utskrift kan brukes av bærbare datamaskiner og telefoner/nettbrett med Android/iOS.

Slik skriver du ut fra mobilprint.uio.no:

1. Gå til mobilprint.uio.no i nettleseren, tast inn brukernavn og passord, og klikk på Logg inn.

2. Klikk på Choose file, og naviger til filen du vil skrive ut. Klikk deretter på Neste.

3. Du får opp en melding om at utskriftsjobben er lagt til. Du kan også se status for utskriften nederst i vinduet.

OBS: Er det første gang du skriver ut på skriver med kortleser, må du registrere kortet ditt. Sjekk e-post før du går til skriveren. Du skal ha fått en e-post med PUK-kode du bruker når du registrerer kortet på skriveren.

4. Ta med deg kortet ditt og hent utskriften på nærmeste skriver. Les mer om henting av utskrift i punkt 4 og utover i den generelle veiledningen. (De første trinnene handler om skriverkø, og gjelder ikke utskrift fra mobilprint.uio.no.)

MERK: Du må hente utskrifter du har sendt til utskrift innen 24 timer. Utskrifter som ikke blir hentet innen 24 timer, blir slettet.

4. Hvis skjermen på skriveren ikke viser dine jobber, trykker du på knappen som viser en mørk skjerm, på den nederste knapperekken til venstre for skjermen på skriveren.

Publisert 3. juli 2015 14:32 - Sist endret 1. mars 2019 08:46