Opplasting av filer til utskrift

Du kan skrive ut følgende formater: Microsoft Office, OpenOffice, PDF, JPG, GIF, PNG, TIF, BMP, TXT. Utskriftene må hentes fra skrivere med kortleser.

Slik laster du opp filer som skal skrives ut:

1. Gå til mobilprint.uio.no i nettleseren, tast inn brukernavn og passord, og klikk på Logg inn.

inlogging mobilprint

2. Klikk på Velg fil (Choose file), og naviger til filen du vil skrive ut. Klikk deretter på Neste.

velg fil i mobilprint

3. Du får opp en melding om at utskriftsjobben er lagt til. Du kan også se status for utskriften nederst i vinduet.

status for utskrift i mobilprint

4. Ta med deg kortet ditt og hent utskriften på nærmeste skriver med kortleser.
    Les mer om henting av utskrift i punkt 4 og utover i den generelle veiledningen

Hvis skjermen på skriveren ikke viser dine jobber, trykker du på knappen som viser en mørk skjerm på skriveren.

Svart skjerm-knappen på skriveren

Utskrifter som ikke blir hentet innen 48 timer, blir slettet.

Publisert 5. sep. 2019 11:50 - Sist endret 9. feb. 2021 13:47