Utskrift fra Mac med OS X på skriver med kortleser

Har du Mac med OS X og skal skrive ut på en skriver med kortleser, gjør du slik:

Førstegangsoppsett

Før du kan begynne å bruke en skriver med kortleser, må du velge skriverkø og registrere ansatt- eller studentkortet ditt.

Utskrift etter at førstegangsoppsettet er klart

Når maskinen din har riktige innstillinger kan du skrive ut og hente utskriften på skriveren ved å trekke kortet på kortleseren.

Skrive ut fra trådløsnettet?

For Mac er oppsett og framgangsmåte lik uavhengig av om du skriver ut fra stasjonær maskin eller bærbar maskin.

Publisert 3. juli 2015 12:45 - Sist endret 8. aug. 2019 13:30