Utskrift fra Windows på skriver med kortleser

Har du PC med Windows og skal skrive ut på en skriver med kortleser, gjør du slik:

Førstegangsoppsett

Før du kan begynne å bruke en skriver med kortleser, må du velge skriverkø og registrere ansatt- eller studentkortet ditt.

Utskrift etter at førstegangsoppsettet er klart

Når maskinen din har riktige innstillinger kan du skrive ut og hente utskriften på skriveren ved å trekke kortet på kortleseren.

Skrive ut fra trådløsnettet?

For Windows er oppsett og framgangsmåte lik uavhengig av om du skriver ut fra stasjonær maskin eller bærbar maskin.

Publisert 3. juli 2015 14:31 - Sist endret 25. sep. 2017 13:38