Utskrift fra Windows på skriver med kortleser

Slik skriver du ut på en skriver med kortleser fra en PC med Windows.

Førstegangsoppsett

Før du kan begynne å bruke en skriver med kortleser, må du velge skriverkø og registrere ansatt- eller studentkortet ditt.

Utskrift etter at førstegangsoppsettet er klart

Når maskinen din har riktige innstillinger kan du skrive ut og hente utskriften på skriveren ved å trekke kortet på kortleseren.

Skrive ut fra trådløsnettet?

For Windows er oppsett og framgangsmåte lik uavhengig av om du skriver ut fra stasjonær maskin eller bærbar maskin.

Skrive ut hjemmefra til skriver på UiO?

Hvis du ikke har en Autopilot-installert maskin og vil skrive ut til en skriver på UiO fra maskin, telefon eller nettbrett, må du installere VPN. Les mer om utskrift hjemmefra.

Publisert 3. juli 2015 14:31 - Sist endret 7. apr. 2022 16:19