Utskrift fra Linux på skriver uten kortleser

Har du en datamaskin med Linux og skal skrive ut på en skriver uten kortleser, må du vite om skriveren du skal bruke er på nytt system eller ikke. Har du ikke fått beskjed om at skriveren du bruker er på nytt system, trenger du ikke å gjøre noe. Har du fått beskjed om at skriveren er på nytt system, gjør du slik:

Førstegangsoppsett

Før du kan begynne å bruke en skriver på det nye systemet selv om den er uten kortleser, må du velge skriverkø.

Utskrift etter at førstegangsoppsettet er klart

Når maskinen din har riktige innstillinger, bare skriver du ut, og henter utskriften på skriveren.

Kommandolinje

Det er mulig å skrive ut til en skriver uten kortleser via kommandolinje

Skrive ut fra trådløsnettet?

For Linux er oppsett og framgangsmåte lik uavhengig av om du skriver ut fra stasjonær maskin eller bærbar maskin.

Publisert 3. juli 2015 14:32 - Sist endret 25. sep. 2017 13:38