Aktuelle saker om Vortex i 2019

Publisert 25. nov. 2019 19:20

Forbedrede spesialer, podkast-forside med innebygd avspiller, emnebeskrivelser som hentes fra FS/EPN, Forskpro lansert for alle fakulteter, pensumlister som hentes fra Leganto, forbedringer på UiOs utvekslingsportal, embed-dialog på video og støtte for chatbot på nettsidene, forbedrede alt-tekster på bilder og ny tjenestekatalog for IT-tjenester.

Publisert 25. okt. 2019 12:43

Digi.no: Kommunikasjonssjef i Norges Blindeforbund synes det er flott at Universitetet i Oslo ønsker å få opp tallet på bilder som har alternativ tekst ved hjelp av kunstig intelligens.

Publisert 27. mai 2019 21:13

Alternativ tekst på bilder generert med kunstig intelligens, støtte for å lage spesialer, podkasting på Spotify, flere sorteringsmuligheter i artikkelliste, og bedre løsning for live-streaming.

Publisert 19. feb. 2019 11:39

Mulig å beskjære og endre faktisk størrelse på bilder når du redigerer en nettside, ny mal for presentere sidegjøremål og eierinteresser, bedre brukervennlighet på tomme redigeringfelter.