Aktuelle saker om Vortex - Side 3

Publisert 6. juni 2014 12:10

Ny løsning for timeplaner med enklere redigering og mobiltilpasset visning. Støtte for termin i semestermapper, ny mal som viser frem ansattes sidegjøremål pr. enhet.

Publisert 20. mars 2014 16:51

Se hvilke endringer som er gjort i en bestemt versjon av en nettside, ny mal og nye listinger for utveksling, felt for å lenke til samme nettside på et annet språk, felt for å fylle ut alternativ tekst til bilder, mulig å overskrive eksisterende filer når du kopierer, flytter eller laster opp og se hvor mye som gjenstår når du laster opp filer.

Publisert 29. jan. 2014 22:00

Rettighetsrapport integrert i vanlig mappelisting, forbedret tilgjengelighet i admingrensesnittet, forbedret kopiering og flytting, undermapper kan vises øverst innholdsfeltet m.m.

Publisert 19. nov. 2013 09:11

På samme måte som UiOs nettsider har innloggingstjenesten Weblogin nå fått et responsivt design med et eget knekkpunkt tilpasset mobil. Dette gjør det enklere og raskere å logge inn i Vortex med mobil.

Publisert 7. nov. 2013 17:07

Støtte for fullskjerm- og fullbreddevisning av bildegallerier, raskere lasting av bildegallerier, anbefalt mal når du oppretter nye nettsider, upubliserte nettsider med tydelig kontaktpunkt, bedre feilhåndtering når flere har redigert samtidig.

Publisert 4. nov. 2013 15:17

Med nettleseren Internet Explorer 10 (IE10) får du automatisk stavekontroll i redigering, du kan laste opp flere filer på likt og du kan se hvordan en nettside blir seende ut på mobil. I tillegg vil alle nettsider laste raskere sammenlignet med IE8.

Publisert 3. okt. 2013 16:27

Mulig å publisere og avpublisere mapper, publiser og avpubliser flere ressurser samtidig, enklere å se forskjell på publisert og upublisert innhold, mobilsider med ekstra lenke til engelske nettsider, egen knapp for sitat og bedre gruppering av ikoner i rik redigering.  

Publisert 4. sep. 2013 18:44

Mobiltilpassede nettsider, bibliotekssøk integrert i felles søketjeneste, forbedret forhåndvisning av nettsider med bl.a. mulighet for å se hvordan en nettside blir seende ut på mobil og ny funksjon for å skrive ut upubliserte sider.

Publisert 4. juli 2013 14:40

Nettsidesøk er oppgradert med forbedret relevans og med enda raskere svar når du søker.

Publisert 12. juni 2013 20:00

Enklere å gå til samme rapport for en annen mappe, oppretting av ny mappe tar deg til mappa, tastatursnarveier for å lage overskrifter og avsnitt i redigering, funksjoner for «Norgehistorie på nett».

Publisert 3. mai 2013 14:37

Ansattlisting skreddersydd for finn en forsker, enkelt å lagre også etter bytting av nett, CKEditor med nytt grafisk design og nye ikoner, forbedret podkast-støtte, sti som aldri brekker i administrasjons­grensesnittet og ny rapport som viser antall brutte lenker fordelt på undermapper.

Publisert 18. mars 2013 21:44

Nye semestersider hvor det er enklere å finne det viktigste innholdet og enklere å legge ut beskjeder, mer brukervennlig redigering av emnesider og emnegrupper, nye emnebeskrivelser og emnegrupper inkludert forbedrede listinger.

Publisert 29. jan. 2013 18:31

I dag lanserte Samordna opptak nye nettsider med Vortex. De nye nettsidene har fått nytt interaksjonsdesign, ny informasjonsarkitektur og nytt grafisk design.

Publisert 23. jan. 2013 18:00

Beste treff fra globalt søk i alle lokale søk, mindre skrolling i redigering, oppgradert CKEditor, mulig å bare vise pågående arrangementer i arrangementskomponent og redusert mulighet for spamming ved bruk av tilbakemeldingsfunksjonen.

Publisert 19. des. 2012 18:45

Stavekontroll ("Did you mean") i fritekstsøk, mulig å skjule hovedbilde i bl.a. artikkel og arrangement, arrangementsliste som er bedre tilpasset utstillinger og et tydeligere skille mellom pågående og avsluttede prosjekter på forskergrupper.