Nyheter i Vortex - Side 4

Publisert 7. nov. 2012 15:58

Forbedret personsøk – søk etter person basert på emneord, begrens søketreff til enten vitenskapelig ansatte, teknisk-administrativt ansatte eller studenter. Første del av nye dokumentmaler og listinger for emner og emnegrupper.

Publisert 10. okt. 2012 20:59

Kopier, flytt eller slett en nettside når du administrerer den, en rekke forbedringer av brukeropplevelsen i søk samt bedre melding og fullverdig forhåndsvisning i eget vindu av nettsider med usikre elementer.

Publisert 1. okt. 2012 17:00

Enklere å se at du er logget inn, "Logg inn" tar deg ikke til administrasjon, administrer en nettside fra toppen av siden, publikasjoner i Cristin for en enhet, en rekke forbedringer i administrasjonsgrensesnittet.

Publisert 19. juni 2012 12:00

Automatisk forslag til fornuftige filnavn basert på tittel når du oppretter nye dokumenter og mapper. Første versjon av kontekster – for program og studieretning. En rekke forbedringer knyttet til studieprogrammer og studieretninger.

Publisert 31. mai 2012 15:56

Første versjon av nye maler for studieprogram og studieretning. Ny mappetype for å publisere enkle beskjeder med enkel oppretting. Opplastede filer får automatisk endret navn i tråd med UiOs filnavnkonvensjoner.

Publisert 26. apr. 2012 09:11

«Nytt dokument» tar deg rett til dokumentet etter oppretting. Se totalt antall brutte lenker på rapporten over brutte lenker. Lag din egen lenkesjekk­rapport – inkluder og ekskluder mapper. Fikset problem med back-knappen for innloggede brukere.

Publisert 12. mars 2012 19:49

Dynamisk rapport over brutte lenker og forbedret bilderedigering. Mulig å  lagre i fullskjermredigering, alltid tilgjengelig lagre-knapp og lagring som beholder fokus. Enkelt å redigere Office-dokumenter og forbedret vanlig mappelisting.

Publisert 15. des. 2011 16:00

Støtte for versjonering med blant annet mulighet for å se og hente tilbake tidligere versjoner av en nettside. Mulig å redigere og forhåndsvise endringer på en allerede publisert nettside. Oversikt over dine minst besøkte sider.

Publisert 28. nov. 2011 13:28

Felles systemindeks tilgjengelig i alle listinger, besøksstatistikk på alle åpne nettsider, mest populære søkeord, mest besøkte sider, mulighet for å gi positiv og negativ tilbakemelding på en nettside og avansert søk.

Publisert 22. sep. 2011 16:00

Nytt administrasjonsgrensesnitt med bl.a. nytt grafisk design, egen oppgaveorientert inngang mot viktigste bruksoppgaver og ny rapport som gir oversikt over hvilke typer innhold som er publisert. Nytt fritekstsøk med forbedret brukeropplevelse og ny søketeknologi.