Nyheter i Vortex - Side 7

Publisert 18. okt. 2007 17:19

Støtte for å flette RSS-strømmer fra flere ulike kilder. I tillegg er det integrert en helt ny HTML-editor med mange flere muligheter enn tidligere. Mapper blir nå vist frem på en slik måte at de i større grad fremstår som en fungerende nettside. En viktig forbedring av webredigering av dokumenter er at du ikke lenger risikerer å miste endringer hvis du ikke lagrer ofte.

Publisert 3. sep. 2007 12:49

Fritekstsøk i adgangsbegrensede dokumenter på alle webområder som bruker Vortex. Komponent som setter inn en automatisk vedlikeholdt innholdsfortegnelse. Grunnleggende støtte for kommentering.

Publisert 28. mars 2007 11:24

Grunnleggende støtte for å dekorere webområder og nettsider med felles utseende hentet fra maler, samt inkludere dynamiske komponenter som menyer, lenker, sti, feed (rss), o.l. i både malene og i selve dokumentet.

Publisert 15. sep. 2006 17:00

Store deler av Vortex blitt skrevet om for å tilrettelegge for ny funksjonalitet, da spesielt for søking og dynamiske inngangsveier. Endringer som er direkte synlig for sluttbrukerne er dermed ikke så store, men noen endringer er det. Deriblant endringer i hvordan du setter rettigheter, en funksjon for å lage alle HTML-dokumenter webredigerbare (med Kupu) og nye muligheter i fritekst-felter i XML-dokumenter.

Publisert 24. mars 2006 11:17

I denne versjonen er det en del viktige feilrettinger og forbedringer av Kupu, samt bedre WebDAV-støtte for Dreamweaver 8. Avansert bruk av Site-manageren i Dreamweaver (inkludert låsing av filer) skal nå fungere. Vortex støtter nå også SSI (Server Side Includes).

Publisert 31. jan. 2006 10:44

Redesignet administrasjonsgrensesnitt, deling av dokumenter med brukere fra hele universitet- og høyskolesektoren, integrert redigering av visuell profil, enkel webredigering av HTML- og tekstdokumenter m.m.