Fakultetsnytt 10. februar 2020

Det er lite vinter i lavlandet, men UiOs bedriftsidrettslag inviterer til vær- og føretilpasset vinteraktivitetsdag 27 februar - husk å melde deg på.

Join the University's Winter activity day on Thursday, 27. February.

illustrasjonsbilde av oppkjørte skiløyper i marka

Bli med på UiOs vinteraktivitetsdag 27. februar

Gutter og livsvitenskap i Domus Juridica 12. februar

Domus Juridica er lagt merke til som formidlingsarena utenfor fakultetet, og på formiddagen onsdag 12. februar skal livsvitenskapsforskere inspirere gutter til å søke livsvitenskap. For de som bruker bygget til daglig, betyr dette at det kan bli ekstra livlig i foajeen og trappene noen timer i løpet av dagen.

Arrangementet er kun åpent for påmeldte.

SMART-forskere sender reformforslag til Brüssel: Næringslivet skal bli bærekraftig

– Europa skal bli verdens første klimanøytrale kontinent. Reformforslagene våre kan bidra til innsikt og ideer som EU trenger for å få til omstillingen, sier lederen for SMART-prosjektet Beate Sjåfjell til Apollon.

SMART-prosjektet går mot slutten og har sin avsluttende konferanse 19. februar.

Les hele intervjuet med Beate Sjåfjell i Apollon

Mareile Kaufmann tildeles Sir Leon Radzinowiczprisen

Postdoktor ved IKRS, Mareile Kaufmann er tildelt den prestisjefylte prisen for en artikkel i British Journal of Criminology, et av de mest anerkjente kriminologi-tidsskriftene. Artikkelen hylles som nybrottsarbeid.

Les om prisen og Kaufmanns forskning her

Bli med på UiOs vinteraktivitetsdag 27. februar | Sign up for our Winter activity day 27 February

Bli med på UiOs årlige vinteraktivitetsdag! Du kan velge mellom en lang skitur fra Stryken, en kortere tur og annen snømoro på Frognerseteren eller å gå skinnelangs med Erlend Garåsen. Hvis det ikke er snø i våre traseer, finner vi alternativt opplegg.

Les mer om aktivitetene og meld deg på (UiOBIL)

Join the University's Winter activity day on Thursday, 27 February. You can choose between cross-country skiing from Stryken to Oslo (35 km), a shorter ride at the Frognerseteren or walking "Skinnelangs" with Erlend Garåsen, i.e.

Sign up!

Domus Juridica stengt på kvelden 19. februar

Vi minner om at Domus Juridica stenges onsdag 19. februar fra kl. 19 og ut dagen. Opphold i bygget vil ikke være mulig, og dermed kan det heller ikke gjennomføres arrangementer, møter eller undervisning i tidsrommet.

Stengingen skyldes rutinemessige systemkontroller i forbindelse med ferdigstillingen av 9. og 10. etasje.

Lest denne?

Call for papers

Disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 10. feb. 2020 08:16 - Sist endret 10. feb. 2020 13:05