Fakultetsnytt 26. oktober 2020

Fredag 30. oktober inviterer studiedekanen til digitalt allmøte for lærere ved fakultetet.

Silurveien 2

Det blir ikke skoleeksamener i Silurveien høsten 2020. Eksamen og undervisning er blant temaene på allmøtet for lærere denne uken. Foto: Selvaag Eiendom.

Allmøte for lærere 30. oktober

Studiedekan Tarjei Bekkedal inviterer til digitalt allmøte for undervisere ved fakultetet kl. 0900 fredag 30. oktober.

Program:

• Eksamen og undervisning høsten 2020 og forberedelser til våren 2021.
  • Digital undervisning: Hvordan bruke Canvas effektivt.
  • Eksempler på bruk av Canvas for å strukturere undervisningen
  • Og hvordan går det så i studio?
  • Hvordan lages en god hjemmeeksamen? Hvordan skal studenter forberedes? Resultatene fra en ny CELL evaluering

Zoomlenke er sendt ut som kalenderinvitasjon til vitenskapelige@jus.uio.no

Korte nedetider for sentral fillagring på UiO 27. oktober

På grunn av planlagt vedlikehold vil den sentrale fillagringen til UiO være utilgjengelig i korte perioder tirsdag 27/10.

Lucy Smiths barnerettighetsdag

Logoen for Lucy Smiths barnerettighetsdagBarnerettighetsdagen er en møteplass for dem som aktivt jobber med barn og unges rettigheter i hverdagen. Dette gjelder både akademikere, beslutningstagere og praktikere.

Årets tema er psykisk helse.

Tid og sted: 26. nov. 2020 09:00–12:00, Digitalt

Det blir i år ikke mulig med fysisk deltakelse i Gamle Festsal som tidligere år, grunnet Covid19. Kun foredragsholdere vil holde sine innlegg i Gamle Festsal og interesserte kan følge hele seminaret digitalt.

Se programmet her og øvrig informasjon vedrørende deltakelse digitalt

Samarbeidsavtale om forskningsfinansiering

Norges vassdrags- og energidirektorat, Statnett SF og Statens vegvesen har inngått en samarbeidsavtale med Det juridiske fakultet (UiO) om finansiering av forskningsprosjekter.

Les mer om avtalen

Høring: Forskningsetiske retningslinjer for samfunnsvitenskap og humaniora

Den nasjonale forskningsetiske komité for samfunnsvitenskap og humaniora (NESH) ønsker innspill til retningslinjene.
NESH ønsker høringsinnspill fra institusjoner, fagmiljøer og enkeltforskere.
Høringsfrist: 1. desember 2020

Fikk du med deg denne? Overvåkingskapitalismen

Se Youtubeopptak av samtalen mellom Harvard-professor Shoshana Zuboff og Mareile Kaufmann på Litteraturhuset 22. oktober.

Disputaser

Pr. i dag er det ingen annonserte disputaser

Rektors blogg

Vitenskapelige stillinger

Teknisk-administrative stillinger

Ingen ledige stillingar.

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 23. okt. 2020 15:23 - Sist endret 26. okt. 2020 11:17