Vise bilder i e-post

Noen ganger blir ikke bilder lastet ned i e-posten. Dette gjelder som regel e-post som er sendt som HTML. Les også hvordan du slår på HTML-visning av en e-post.

Har du en e-post som mangler bilder?

Av sikkerhetshensyn blir ikke bilder i e-post lastet ned som standard. Ondsinnet programvare kan følge med i slike nedlastinger. Som regel er slike e-poster med bilder reklame eller annen uønsket e-post. Ønsker du likevel å vise bildene gjør du slik:

• Klikk på infolinjen, og velg Download pictures fra menyen som dukker opp. Vi anbefaler ikke at du endrer innstillinger for automatisk nedlasting av bilder i e-post eller andre innstillinger i menyen med mindre du er helt sikker på at du kan stole på avsenderen.

Infolinje

Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 25. okt. 2021 08:48